Everton Fotballdrakt

Comments · 355 Views

Billige Mexico Fotballdrakter, Everton Fotballdrakt

Billige Mexico Fotballdrakter, Everton Fotballdrakt

 

Billige Fotballdrakter

midlertidig manager frem til slutten


Michael Carrick som tar ansvar til denne mannen blir hentet

de vil da se etter å hente fotballdrakter to partene foreløpig

United har uttalt at de håper å først utnevne en midlertidig manager frem til slutten av sesongen, med førstelagstrener Michael Carrick som tar ansvar til denne mannen blir hentet inn.

De vil da se etter å hente inn Solskjærs langsiktige etterfølger på slutten av sesongen, med en rekke alternativer i gang.

Brendan Rodgers, Erik Ten Hag og Zinedine Zidane antas alle å bli sett på som potensielle managere av United.

Pochettino er også ansett for å være en av frontløperne, med argentineren som lenge har trukket øynene til de røde djevlene.

Billige Mexico Fotballdrakter Hans første trolldom i Premier League kom med Southampton og Tottenham, med Pochettino suksess i begge klubber.

Men han ble sparket av Spurs på slutten av 2019, etter at formen deres falt fra hverandre etter en opptreden i Champions League-finalen.

Han ble tvunget til å vente mer enn et år før hans neste ansettelse som manager, med PSG som hentet ham inn som Thomas Tuchels etterfølger.

Everton Fotballdrakt Det har ikke vært et hyggelig opphold på Parc des Princes, med de franske gigantene som ble slått til Ligue 1-tittelen av Lille forrige sesong.

Lionel Messi ankom sommeren etter et bemerkelsesverdig overgangsvindu der PSG for alvor styrket troppen deres.

Til tross for supertroppen han nå har til rådighet, som inkluderer Messi, Neymar, Kylian Mbappe og Gianluigi Donnarumma, sliter Pochettino fortsatt med å stemple sin autoritet i Paris.

Det opplyses at Pochettino er «klar til å svare» på anropet fra United og er «forberedt» på å forlate PSG umiddelbart.

Pochettino sies å være "ufornøyd" på Parc des Princes, med den tidligere Spurs-sjefen som for tiden bor på et hotellrom med familien sin fortsatt i London.

Personlige årsaker er imidlertid ikke det eneste som gjør ham klar til å reise, og Mail rapporterer også at han er "frustrert" over å administrere store egoer som Messi.

Han antas fortsatt å være beundret av United, etter å ha blitt koblet til jobben da Jose Mourinho ble sparket i 2018.

PSG reiser til Manchester denne uken for å møte Uniteds harde rivaler Manchester City i Champions League.

Det gir United muligheten til å bekrefte Pochettinos interesse for jobben, selv om Mail hevder at ingen kontakt har blitt tatt mellom de to partene foreløpig.

Sconti

Bologna Tröja

Comments